Win Road International Trading Co., Ltd

10 tau te wheako hangahanga

Hune7: Ko nga wa o mua o te pango i hinga puta noa i te poari, ka rere ngoikore nga utu rino

Ko te utu hokohoko o naianei mo te maitai

I te 7 o Hune, he ngoikore te utu o te maakete rino o roto, a, ko te utu wheketere o mua mo nga pire noa i tau ki te 4,500 yuan/ton ($692/Ton).

Ko nga utu o te maakete o nga maitai nui e wha

Te hanga maitai: I te Pipiri 7, ko te utu toharite o te 20mm rebar i roto i nga taone nui 31 o Haina ko 4,839 yuan/ton ($744/Ton), heke iho 15 yuan/ton ($2.3/Ton) mai i te ra hokohoko o mua.
Pokarekare wera: I te 7 o Hune, ko te utu toharite o te 4.75mm te wera i roto i nga taone nui 24 o Haina ko te 4,911 yuan / ton ($ 755 / Ton), ki raro 11 yuan / ton ($ 1.69 / Ton) mai i te ra hokohoko o mua.
Pokarekare makariri: I te Pipiri 7, ko te utu toharite o te 1.0mm cold coil i roto i nga taone nui 24 o Haina ko 5,442 yuan/ton ($837/Ton), heke iho 5 yuan/ton ($0.76/Ton) mai i te ra hokohoko o mua.

Ko nga utu hokohoko mo nga rawa mata me nga wahie

Kore kawemai: I te 7 o Hune, i piki paku te utu o te maakete mo nga taonga rino kawemai, a, i pai te whakaaro o te maakete.
Coke: I te 7 o Hune, i tau te maakete coke me te kaha, a ko nga utu coke o nga kamupene coke i nga waahi rereke kua piki paku ma te 100 yuan / tana ($15.3/Ton), engari kaore he whakautu mai i nga mira tira auraki.
Te parapara maitai: I te 7 o Hune, ko te utu toharite o te para maitai i roto i nga maakete nui e 45 o Haina he 3,247 yuan/ton ($499/Ton), he pikinga 10 yuan/ton mai i te ra hokohoko o mua.

steel

matapae utu mākete maitai

E ai ki nga korero, i te mutunga o Haratua, ko te whakaputanga maitai o ia ra o nga umanga rino matua ko te 2.3193 miriona taranata, he pikinga marama-marama o te 0.88%;
I te timatanga o tenei wiki, he toharite te rahinga hokohoko o te maakete rino, he ngoikore ake i mua i te Huihuinga Poti Tarakona, a, i aukatia nga hua o te utu rino i tenei ra.Tuatahi, i muri i teutu maitaikua piki ake mo etahi ra karapīpiti, kua puhoi te manawataki o nga hoko tauranga o raro.I te wa ano, he hononga ki te ua nui me te nui o te tupono o nga aitua waipuke ki nga waahi maha i te tonga.Hei taapiri, i te wa o te whakamatautau urunga o te kura tuarua me te kura tuarua, ko nga waahi hanga i roto i nga rau mita o nga waahi whakamatautau i nga waahi rereke ka whakatarewahia, ka pa ki etahi tono.

Hoko wera nga roera maitai me nga pepa.

1. piauau maitai coil/ pepa

2. galvalume / Zincalum maitai coil/pepa

3. porowhita rino piauau kua pania-mua(ppgi) / coil rino galvalume kua pania (ppgl)

4. rau maitai kowakawaka / rau tuanui

Rahi tonu me te ratonga kotahi-mutu satisfies kiritaki ngā whakaritenga.Nau mai patai mai ki a matou!


Wā tuku: Hune-08-2022
  • Rongo Whakamutunga:
  • Panui Panuku:
  • body{-moz-user-select:none;}